Uw hond door mij getraind

Kunt u zelf uw hond niet trainen door ziekte, blessure of omdat u niet genoeg tijd heeft. Dan kan ik uw helpen

Ik kijk eerst of we niet een andere manier kunnen bedenken zodat u toch samen met u hond kan trainen lukt dit niet dan zou u ervoor kunnen kiezen om mij de hond te laten trainen. Dit gaat in overleg met u wat u zou willen van uw hond wat vindt u belangrijk. Dan kan je denken aan netjes wandelen aan de lijn, op de plaats liggen, niet opspringen tegen mensen, andere mensen of dieren negeren.
Als ik de eerste keer langskom dan stellen we een plan op. U bent er de eerste en laatste keer in ieder geval een deel van de tijd aanwezig. We kunnen dan samen de situatie bekijken en spreken af wat ik moet trainen. We bespreken dan ook wat u zelf wel maar ook niet mag doen om de training zo goed mogelijk te verlopen. Tussendoor krijgt u een evaluatie van hoe het gaat en of de training eventueel aangepast moet worden. De laatste keer zal ik u zelf handvaten geven hoe u het aangeleerde gedrag kan onderhouden zodat de hond niet meer terugvalt in het oude gedrag.
U mag altijd meekijken met de training van uw hond mits dit geen afleiding geeft.

×

Hallo!

Klik op onderstaand contact om contact op te nemen via Whatsapp!

 

× Hoe kan ik je helpen?